Bolsward Op Podium

The Funky Five

The Funky Five is een 5 koppige, groovende, funk- en soulband, overgoten met een vleugje jazz. De oorsprong (2014) van deze band met toepasselijke naam ligt in Bolsward. Zij spelen op groovende wijze covers van Stevie Wonder tot New Cool Collective en van Laura Vane tot John Mayer. De aanstekelijk dansbare muziek wordt met veel enthousiasme overgebracht op het publiek. Niet zo gek is dan ook dat de band vorig jaar een plaats veroverde in de halve finale van ‘de Kleine Prijs van Friesland’.

Volgens Stichting BOP zijn zij veelbelovende lokale band en treden zij 8 oktober op tijdens ons nieuwe evenement BolleBOP!

Bandleden
Zang: Yldau Gijsen
Saxofoon: Fokelien Looijenga
Gitaar: Noël Hoekstra
Bas en zang: Erik de Groot
Drums: Sandor Walinga

Kijk voor meer informatie op de Website van The Funky Five of Facebook The Funky Five

Laat hieronder een reactie achter

reacties

en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!